Jouw rijschool in Heerenveen

Op zoek naar een rijschool in Heerenveen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Dinkla Verkeersopleidingen B.V. kun je terecht voor alle rijbewijzen. Wil jij jouw autorijbewijs halen en ben je op zoek naar een betrouwbare rijschool? Dan zit je goed. Bij ons kun je vanaf 16 jaar beginnen met je rijbewijs en daarbij kun je het autorijbewijs binnen 5 dagen halen. Uiteraard doe je alles in je eigen tempo, een ander traject kan ook. Samen met onze bevoegde instructeurs kijken we hoeveel lessen je nodig hebt en bepalen we jouw lesplan.

Waarom kiezen voor Dinkla?

Snel van start met je rijbewijs? Dat kan! Voordelen van jouw rijbewijs halen bij Dinkla?

  • Mogelijkheid tot spoedcursussen van 1 tot 5 dagen
  • BOVAG garantie
  • 400+ geslaagden per jaar
  • Direct beginnen
  • Een vrijblijvende proefles

Rijschool Heerenveen: onze verkeersopleidingen

Dinkla Verkeersopleidingen B.V. verzorgt alle rijopleidingen. Van autorijbewijs tot vrachtautorijbewijs, of ga jij voor een motorrijbewijs? Wij zijn hét vertrouwde adres als jij jouw rijbewijs wil halen bij een rijschool in Heerenveen. Snel en veilig je rijbewijs halen, dat vinden wij belangrijk. Daarom werken wij uitsluitend met bevoegde instructeurs, door heel Friesland. Zo is er altijd een instructeur bij jou in de buurt.

 

BOVAG rijschool

Dinkla Verkeersopleidingen B.V. is aangesloten bij BOVAG. Wat houdt dit in? Als leerling ben jij verzekert van unieke voordelen. Een BOVAG rijschool wordt periodiek gecheckt op kwaliteit. Zo weet je zeker dat jij met een bevoegde instructeur en VOG (Verklaring Omtrent Goed gedrag) te maken hebt. Door bij de BOVAG aangesloten te zijn is je lesgeld verzekerd bij het BOVAG Garantiefonds Rijscholen (BGF).

E achter B rijbewijs in Heerenveen

Wanneer is een E achter B rijbewijs nodig? Dat is wanneer de maximale massa van het trekkend voertuig in combinatie met de massa van de aanhangwagen meer dan 3500 kg bedraagt. Is dit bij jou van toepassing? Dan kun jij jouw E achter B rijbewijs halen. Bij Dinkla Verkeersopleidingen B.V.  kun je dit rijbewijs binnen één dag halen. Wil je dit? Dan is het wel aan te raden dat je ervaring hebt met het rijden van een aanhangwagen. Benieuwd hoe zo’n dagopleiding eruit ziet?

 

Bekijk dan deze video!

Alvast een voorproefje?