Rijbewijs B al gehaald en wil je op pad met een aanhanger, caravan of paardentrailer? Als je met een combinatie van meer dan 3500 kg wilt rijden, heb je het E achter B-rijbewijs nodig. Bij Dinkla Verkeersopleidingen behaal je dit rijbewijs snel en efficiënt! Tijdens onze lessen begeleidt de instructeur je niet alleen bij het rijden met een aanhanger of caravan, maar leert hij je ook de kunst van het correct aan- en afkoppelen. Als je al enige ervaring hebt, kun je zelfs binnen één dag je aanhanger rijbewijs behalen. Onze instructeur stelt in ieder geval voor jou een op maat gemaakt lesplan op en je hoeft je geen zorgen te maken over theorielessen, want je kunt meteen de praktijk in duiken. Oftewel, je trekt er al snel op uit met jouw boottrailer om richting het water te gaan of de caravan om Europa te ontdekken!

Snel op pad met je aanhangerrijbewijs

Zo helpen we jou op weg

1

Stap 1

Heb je je aangemeld? Machtig ons als jouw rijschool, vraag een gezondheidsverklaring aan en boek een intake!

2

Stap 2

Onze instructeur stelt een persoonlijk lesplan voor je samen, dat wordt afgestemd op jouw voorkeuren en beschikbaarheid. Je hebt de vrijheid om zelf te kiezen welk lespakket je wilt

3

Stap 3

Tijd om aan de slag te gaan met het rijden met een aanhanger

4

Stap 4

Heb je de (dag)opleiding succesvol afgerond? Dan ben jij in het bezit van je aanhangerrijbewijs!

Prijzen & pakketten

Snel, maar ook voordelig je aanhangerrijbewijs (BE) halen? Kies dan voor een pakket. Eén bundel van lesuren inclusief examen en dat extra voordelig.

Pakket A

€ 715

In 1 dag geslaagd!

6 lesuren

Examen

Praktijk

Rijles per uur € 73,00
Intake € 146,00
Examen € 313,00

Prijzen zijn incl. 21% BTW

Verkeersbord

Direct inschrijven voor je aanhanger rijbewijs?
Neem contact op!

Naam(Vereist)