Sinds enkele weken prijkt er een opvallende blauwe ‘L’ op het pand langs de westelijke rondweg van Sneek. Niet voor niets, want Dinkla Verkeersopleidingen B.V. heeft in april zijn intrek genomen aan de Koperslagersstraat 15 in Sneek. Wij zijn trots op deze nieuwe mijlpaal!

 

Al 37 jaar waren wij te vinden op dezelfde locatie in Balk. Wij breidden al uit naar Sneek en Lemmer, maar door een enorme groei in ons aanbod aan rijopleidingen en theoriecursussen barstten wij wederom uit onze voegen. Het overgrote deel van de rijlessen en examens wordt momenteel in Sneek afgenomen, dus het grote pand aan de Koperslagersstraat 15 is nu de hoofdlocatie. Balk en Lemmer fungeren als dependance.

“Ons enthousiaste en fantastische team heeft er hard aan gewerkt om deze verhuizing mogelijk te maken. Het resultaat mag er zijn: een prachtige leslocatie en een geweldige werkplek,” aldus Edwin Kooistra, algemeen directeur van Dinkla Verkeersopleidingen B.V.

Er zijn bij ons talloze opleidingsmogelijkheden: zowel voor rijden als voor andere vaardigheden. Bovendien kunnen examens nu ook worden afgenomen op de nieuwe hoofdvestiging in Sneek. Met fraaie leslokalen en een ruime loods is het opleidingsaanbod groter dan ooit tevoren!

 

Kom jij ook kijken?

Wij nodigen iedereen van harte uit om de nieuwe locatie te komen bewonderen tijdens de open dag op zaterdag 1 juli 2023. Je wordt ontvangen door onze instructeurs, enthousiaste theoriedocenten en gedreven kantoorpersoneel!

Ontdek het uitgebreide aanbod aan rijopleidingen en grijp de kans om een proefrit te maken in een lesauto, tractor, vrachtwagen of BE-combinatie. Ben je enthousiast geworden? Dan kun je je meteen inschrijven voor een rijopleiding of theoriecursus.

Mis de open dag op 1 juli niet en ontdek zelf de mogelijkheden bij Dinkla Verkeersopleidingen!

 

Wanneer: Zaterdag 1 juli 2023
Tijd: 10:00 – 15:00 uur
Waar: Koperslagersstraat 15, Sneek