Is de logistieke sector helemaal jouw ding? Kies dan voor TOLO. Deze BBL-opleiding is zoals je hem nooit hebt meegemaakt. Met een baan bij topbedrijven in Súdwest Fryslân en de Noordoostpolder.

Wat maakt TOLO bijzonder?

Geld verdienen terwijl je een opleiding volgt? TOLO is een BBL-opleiding waarbij jij samen met je collega’s les krijgt op het bedrijf waar je werkt. Dit betekent dus geen reistijd naar school. De lessen komen altijd jouw kant op! Hierdoor kun jij je optimaal focussen op je werk en daarnaast alles leren over het vak transport en logistiek. De lessen bij TOLO worden georganiseerd door de docenten van Friese poort. Het initiatief wordt begeleid door STL (Sectorinstituut transport & logistiek). Is transport en logistiek echt jouw ding? Lees gauw door om je aan te melden.

 

Werken in transport en logistiek Opleiding bij TOLO15 plekken beschikbaar

Meld je nu aan!

Wil jij werken in de transport en logistiek? Bij TOLO krijg je de beste begeleiding en garantie op een baan. Er zijn 15 plekken beschikbaar om op deze bijzondere manier te werken en leren in de logistiek. Dus, wil jij baangarantie, direct salaris, een opleiding en volop doorgroeimogelijkheden? Twijfel niet! Klik hier en meld je direct aan om een van de 15 gelukkigen te worden.

 

Heb jij al een opleiding en ben je op zoek naar een baan als rijinstructeur? Kijk dan bij onze vacatures.