Vanaf nu kun je de nieuwe, opvallende Dinkla taxi spotten. Deze unieke taxi is er niet om je van A naar B te vervoeren, maar als een opvallende promotie voor onze nieuwe taxi chauffeursopleiding.

 

In juli is de eerste taxiopleiding bij Dinkla van start gegaan, waarna er doorlopend opleidingen starten door het jaar heen. “De vraag naar goed opgeleide taxichauffeurs neemt toe. Wij spelen hierop in door een kwalitatieve opleiding aan te bieden,” vertelt Edwin Kooistra, eigenaar van Dinkla Verkeersopleidingen. “Onze nieuwe taxi is een creatieve manier om aandacht te vragen voor deze nieuwe stap in onze dienstverlening en om mensen te laten weten dat ze voor een complete taxirijopleiding nu ook bij ons terecht kunnen.”

 

De taxi chauffeursopleiding is een gespecialiseerde opleiding die erop gericht is om toekomstige taxichauffeurs de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om veilig personenvervoer te verrichten. Deze opleiding is van toepassing voor iedereen die als taxichauffeur wil werken en voldoet aan de wettelijke eisen die in Nederland worden gesteld aan het beroep.

 

Meer weten of direct starten met de opleiding? Lees er hier meer over of schrijf je direct in.