Het zou voor iedereen een plezier moeten zijn; autorijden. Soms halen mensen er geen plezier meer uit als ze de auto in stappen. Of pakken ze de auto helemaal niet meer omdat ze onzeker zijn. Zonde van je rijbewijs! Een opfriscursus is een goede stap om je weer zeker te voelen in het verkeer!

Voor wie is de opfriscursus?

De opfriscursus is voor vele mensen geschikt. Met de cursus ga jij weer veilig en vol zelfvertrouwen de weg op. Antwoord jij ‘ja’ op één van onderstaande vragen? Dan is een opfriscursus geschikt voor jou!

 

– Heb je al een tijd niet meer gereden?
– Durf je de snelweg niet op?
– Heb je moeite met parkeren?
– Heb je moeite met verkeersregels/borden?
– Heb je weinig met een schakelauto gereden?
– Heb je weinig met een automaat gereden?
– Ga je een 2toDrive-jongere begeleiden?

Waarom een opfriscursus?

Er zijn allerlei redenen waarom iemand een opfriscursus volgt. Zo kun je er je angsten overwinnen in elke verkeerssituatie of het überhaupt instappen van de auto. Heb je je rijtechniek nog niet helemaal onder controle? Dit leer je tijdens de cursus. Tevens vergroot je je actuele verkeerskennis en kun jij na deze cursus zelfstandig en veilig deelnemen aan het verkeer. Je rijdt weer met plezier!

Een opfriscursus bij Dinkla

Na het volgen van de opfriscursus stap jij vol zelfvertrouwen achter het stuur. Denk jij een opfriscursus/les nodig te hebben? Dinkla biedt deze aan. Tijdens deze les wordt er bekeken hoeveel extra lessen er nog nodig zijn!

Wil je meer weten of aanmelden? Neem contact met ons op!