⚠️ Let op: de STAP-subsidie aanvraag gaat niet door op 2 januari! ⚠️ 28 februari is de eerstvolgende mogelijkheid om het STAP-budget aan te vragen.

Ergens kriebelt het om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Je bekijkt de opleidingen bij Dinkla Verkeersopleidingen en wordt enthousiast. Daar ga je in gedachte: hoe maak ik mijn droom werkelijkheid? 

 

De inschrijving en het volgen van je cursus kost mentale inspanning. Maar naast deze inzet, zijn er ook nog de financiële middelen die je ervoor betaalt. Ook al weet je dat je een goede opleiding boekt, je begeleid wordt van A tot Z en je hier later gebruik van kan maken: er hangt een prijskaartje aan je opleiding.  

Opleiding volgen met het STAP-budget

Dinkla Verkeersopleidingen staat voor service van aanvraag en advies op maat tot aan het behalen van het einddoel. Een tegemoetkoming in kosten: daar kunnen wij vanaf nu ook service in aanbieden bij het aanvragen van een opleiding met het STAP-budget. Een subsidie tot maximaal €1000,- maakt je opleiding gelijk een stuk meer werkelijkheid!

Komt jouw opleiding in aanmerking voor deze subsidie? Klim in de pen en neem contact met ons op. Wij hebben een overzichtelijk opleidingslijst. De meeste kans van slagen in het ontvangen van STAP-budget ligt nu in jouw handen. Wij bieden onze ‘stuur’ aan jouw wensen! Neem contact met ons op voor meer informatie.