Er rijden zo’n 8,4 miljoen auto’s door Nederland. Wit, grijs en zwart bepalen het straatbeeld, maar er zijn ook uitschieters naar de kleuren groen, blauw en rood. Wat is jouw favoriet? En hoe goed matchen jouw auto en je persoonlijkheid?

Vindingrijk zwart

Zwart is de populairste kleur in Europa. Heb jij een zwarte auto? Dan is de kans groot dat jij een creatief en artistiek persoon bent. Je kijkt met een frisse blik, denkt outside the box en je denkt oplossingsgericht.

Het betrouwbare grijs

Grijs is een zakelijke kleur en staat voor duurzaam, veilig en bescheiden. Heb jij gekozen voor een grijze vierwieler? Dan ben jij een evenwichtig en een rationeel type. Ze brengen jou niet gauw van je stuk, maar je mengt je ook niet in ingewikkelde situaties.

Wit en oprecht

Zuiverheid, steriliteit en vrede, dat is de betekenis van wit. Ben jij trotse eigenaar van een witte parel? Dan ga je voor fris en jeugdigheid. Je voelt je jong én bent een tikkeltje perfectionistisch.

Van groene aard

Groen is de kleur van beheersing en natuur. Pronkt er een groen monster bij jou voor de deur? Jij levert graag een waardevolle bijdrage aan het leven van anderen. Mensen komen met geheimen naar jou dankzij je warme karakter.

Blauwe onafhankelijkheid

Blauw straalt rust, betrouwbaarheid en vrijheid uit. Staat er een blauwe slee op je oprit? Jij bent bedachtzaam, gaat uit van keiharde resultaten en feiten. Jij laat je niet verrassen door van tevoren al je route uit te stippelen.

Energiek rood

Rood staat voor liefde en passie, maar ook voor snelheid en agressie. Bestuur jij een rode duivel? Jij bent een actief persoon en pakt dingen met beide handen aan. Jij gaat risico’s niet uit de weg en maakt vele kilometers in je rode vriend. Stilzitten is namelijk niets voor jou!

Zijn jullie een match?

Klopt onze voorspelling? Of zitten we er compleet naast? Laat het ons weten op Facebook of Instagram.