Een Dinkla CRExperience combitraining is een brede training waarin meerdere rij-technische aspecten aan bod komen. Het is een uiterst intensief programma, op en naast de baan, in theorie en praktijk. Na iedere praktijksessie volgt er een theoriesessie waarbij de instructeur o.a. anticiperen, balans, kijktechniek en bochten rijden met zijn groep bespreekt. Door de lay-out van het TT Junior Track heeft de instructeur altijd visueel contact met al zijn rijders.

Vertrouwen

De Dinkla CRExperience combitraining is voor iedere motorrijder een zinvolle training. Omdat het TT Junior Track in een noordlus en zuidlus opgedeeld is (welke zowel linksom als rechtsom gereden wordt) maken de deelnemers veel meters. Gezien het intensieve karakter, de variatie in linker- en rechterbochten, het linksom en rechtsom rijden en de theorieblokken gaat de rijder haar / zijn motor beter begrijpen. De deelnemer krijgt gaandeweg de training meer en meer vertrouwen in zichzelf en in de motor.

Lunch paddockrestaurant

Na het programma op het TT Junior Track vertrekken de deelnemers onder begeleiding van de instructeurs naar het paddockrestaurant op het TT circuit Assen. De deelnemers nuttigen in het paddockrestaurant de aangeboden lunch met uitzicht op de GT-bocht of bij mooi weer onder de parasol op het terras.

Theorie en praktijk TT circuit Assen

Na de lunch volgt de theoriesessie in het mediacentrum. In deze sessie worden de gedragsregels en protocollen besproken welke van toepassing zijn tijdens de beide praktijksessies op het TT circuit Assen. Tussen beide praktijksessies is er tijd om in de pitbox van HK Suspension de vering van de motor te laten controleren en af te laten stellen. Na twee praktijksessies volgt de afsluiting van de intensieve en leerzame dag in het mediacentrum met de uitgifte van het CRExperience-certificaat.

Kortom…

Deze Dinkla dag wil je als motorijder niet missen! Noteer de datum alvast in de agenda en schrijf je snel in! Er zijn 20 plekken gereserveerd voor Dinkla inschrijvingen. Download hier het inschrijfformulier en stuur deze naar info@dinkla-balk.nl. Vanuit Sneek en Balk vertrekt een instructeur van Dinkla met een groep, op die manier maken we alvast een leuke rit op de weg er naar toe.

 

Tot 22 september!