Yes, eindelijk rijles! Voordat je het rijbewijs in handen hebt, gaat er heel wat aan vooraf. Nog vóór het praktijkexamen doe je het theorie-examen om uiteindelijk veilig de weg op te kunnen. Kies je ervoor om je hier zelfstandig op voor te bereiden of om theoriedagen bij te wonen? Wij vertellen je graag hoe je in 2022 je auto theorie snel onder de knie krijgt!

Auto theorie: cruciaal voor jouw rijlessen

Herken je gevaar, ken je de verkeersregels en heb je verkeersinzicht? Het theoriecertificaat moet je behaald hebben voordat je praktijkexamen mag doen. Wanneer je het examen hebt behaald, is jouw certificaat 1,5 jaar geldig. Het theoriecertificaat kan je al vanaf een leeftijd van 16 jaar halen.

Wat zijn theoriedagen?

Theorie leren begint als je het boek in huis hebt. Wij sturen deze graag naar je toe of je kunt hem ophalen op één van onze locaties. Dinkla Verkeersopleidingen biedt maandelijks de theoriedag aan. Tijdens deze dag doorloop je op een leuke manier in één dag alle autotheorie en maak je oefenexamens. Zo check je heel snel of je theoriekennis klaarstaat om het examen in te kunnen gaan. De start van het leren ligt bij jou, door het theorieboek goed door te nemen. Wordt 2022 het jaar van jouw auto theorie?

2022: haal dit jaar nog je auto theorie

Wanneer je alle verkeersregels- en wetten kent, ervaar je hier de voordelen van tijdens je praktijklessen. Heb je vragen over de auto theorie? Tijdens een theoriedag beantwoordt een instructeur al jouw vragen. Je leert dan niet alleen, maar samen met anderen die hetzelfde doel hebben als jij. Snel je theorie-examen halen? Tijdens de theoriedag wordt ervoor gezorgd dat je de auto theorie helemaal onder de knie krijgt en klaar bent voor het examen. Het slagingspercentage is erg hoog.

Theoriedagen bij Dinkla

Ook een theorie training volgen? Geef het leren van je auto theorie in 2022 een boost. Wij bieden theoriedagen-, ochtenden of middagen. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden en plannen we een examen voor je in. Of het nu voor de bromfiets, motor, tractor of auto is, voor alle rijopleidingen hebben wij (individuele) theorie trainingen. Wil je een afspraak maken? Neem contact op voor de mogelijkheden.