Motorrijden is stoer. En geweldig. En leuk. Maar waarom zou jíj je motorrijbewijs moeten halen? Wij leggen het je haarfijn uit!

#1: Ultiem vrijheidsgevoel

Iedere motorrijder zal het beamen: motorrijden geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Het zonnetje op je gezicht, de wind die langs je helm suist: do we need to say more?

#2: STOER!

Werken aan je stoere imago hoeft niet meer wanneer je een motorrijder bent. Trek je motorpak aan, schiet in je laarzen & stap op je motor. Meer is er niet voor nodig om een stoer imago te creëren. 😉

#3: Motorrijders zijn de leukste mensen die er zijn

En ze zijn nog vriendelijk ook! Zodra je je motorrijbewijs hebt behaald zul je het gevoel hebben bij een nieuwe ‘familie’ te zijn beland. Er kan altijd een groet af en sta je met pech aan de kant van de weg? Dan zijn je mede-motorrijders nooit te beroerd je een handje te helpen.

#4: Geen last van files

Als motorrijder heb je vrijwel nooit last van files. Je mag namelijk tussen de auto’s door manoeuvreren, hetzij iets langzamer en zonder gevaarlijke situaties te creëren. Oftewel: nooit meer last van de spits!

#5: Goedkoper dan een auto

Hoewel bovenstaande redenen natuurlijk genoeg zijn om je meteen in te schrijven voor je motorrijbewijs hebben we nóg een heel goed argument waarom motorrijden zo ideaal is: het is goedkoper dan een auto! Niet alleen in aanschaf, maar ook in belasting en brandstof.