Binnenkort starten met je autorijbewijs? Dinkla Verkeersopleidingen is dé autorijschool van Joure. Met het hoogste slagingspercentage in de regio ben je er bij ons van verzekerd dat je snel en effectief je rijbewijs haalt. Plan vandaag nog je rijles in.

 

Verschillende rijles pakketten

Vanaf 16 jaar kan je bij ons al starten met de rijlessen voor het autorijbewijs. Door te starten met een intake les, stelt je rijinstructeur een rijschema op waarbij een indicatie van het aantal rijlessen wordt gemaakt. Je mag hierbij zelf aangeven hoe vaak je in de week wilt lessen. Altijd een volle agenda? Dinkla Verkeersopleidingen biedt spoedcursussen aan, waarbij jij al in slechts 5 dagen je rijbewijs op zak kunt hebben. Bekijk hier onze verschillende rijles pakketten.

Leer bij autorijschool Joure in
één dag alle aspecten van het theorie-examen

Vind je het lastig om de theorie van het rijexamen onder de knie te krijgen? Door deel te nemen aan onze theorie turbo dagen leer je in één dag alle aspecten van de theorie. De theoriedagen worden op zaterdag gegeven. Per opgave kijken we wanneer er aansluitend een theorie-examen gepland kan worden.

Kies voor vrijstelling met een tussentijdse toets

Onze rijinstructeurs raden het altijd aan om voor je praktijkexamen een tussentijdse toets te plannen. Wij noemen dit ook wel een voorproefje op je praktijkexamen. Een tussentijdse toets staat geheel in het teken van de bijzondere verrichtingen. Wanneer je de tussentijdse toets hebt gehaald, krijg je vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen op het praktijkexamen. Je hoeft dan tijdens je praktijkexamen alleen nog maar te laten zien dat je de auto beheerst, zelfstandig en veilig kunt rijden en voldoende verkeersinzicht hebt. Het rijexamen vindt altijd plaats in de omgeving Joure, waar je ook je rijlessen hebt gehad. De bijzondere verrichtingen die je moet kennen voor de tussentijdse toets zijn:

  • Hellingproef
  • Recht achteruit
  • Bocht achteruit
  • Keren op de weg
  • Keren door middel van steken
  • Voorwaarts in een vak
  • Achterwaarts in een vak
  • Voorwaarts fileparkeren
  • Achterwaarts fileparkeren 

Op zoek naar een autorijschool in Joure?

Onze rijinstructeurs staan voor je klaar. Met ruim 400 geslaagden per jaar en een klanten beoordeling van een 9.3, zijn wij dé rijschool bij jou in de buurt. Kan je niet wachten? Plan dan alvast snel je eerste rijles in. Jezelf alvast goed voorbereiden? Check onze handige video’s vol tips voor het behalen van je rijbewijs?