Dinkla Sneek, Koperslagersstraat 15

15/11/2024 van 09:00 tot 16:00
16/11/2024 van 09:00 tot 13:00

Haal jouw auto theorie!

De training
Om je autorijbewijs te kunnen halen is het van belang om je theoriecertificaat op zak te hebben, zodat je de regels in het verkeer kent. Vind je prettig om klassikaal les te volgen? Of heb je moeite met leren? Volg dan onze theorietraining van 1,5 dag. Door samen met onze docent de theorie door te nemen, ga je goed voorbereid naar het theorie examen.

 

Het examen
Geef je aan ons door of wij het examen ook meteen voor je mogen boeken? Door het examen vlak na de training te plannen, is de kans op slagen groter omdat de theorie nog vers in je geheugen zit. Neem naar je theorie-examen een geldig identiteitsbewijs mee. De persoonsgegevens op je identiteitsbewijs moeten overeenkomen met de gegevens in de Basisregistratie Personen (BRP) van je gemeente. Je kunt helaas geen examen doen als deze gegevens niet overeenkomen.

 

Eisen
Voor het reserveren van je examen dien je ons als rijschool toestemming te geven. Dit doe je door ons te machtigen via mijncbr.nl. Hiervoor heb je DigiD nodig.

 

Lesmateriaal
Wil je graag een boek ontvangen of een internetkaart met 10 uur oefenvragen en proefexamens? Deze kun je bij ons bestellen door te bellen met 0514-603380 of te mailen naar info@dinkla-balk.nl.

 

Koffie / thee
Tijdens deze cursus is er gratis koffie en thee beschikbaar in onze kantine. Vergeet niet je broodtrommel mee te nemen!

 

Wanneer is de volgende cursus
Deze cursus wordt iedere maand gegeven, zowel in Sneek als in Balk. Kijk op de agenda voor de volgende datums.

Direct aanmelden!

Naam(Vereist)